Πάτησε ξανά Μάντσεστερ ο Κριστιάνο (pics)

Gazzetta team
Πάτησε ξανά Μάντσεστερ ο Κριστιάνο (pics)

bet365

Για δεύτερη μόλις φορά μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 2009, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ», ενόψει της κόντρας με τον Λιονέλ Μέσι!

Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τρίτη στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων», φέρνοντας στο μυαλό του πρώην σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης ωραίες αναμνήσεις και πολλή αγάπη.

Η αποστολή των Πορτογάλων έφτασε στο Μάντσεστερ τα ξημερώματα της Δευτέρας και φυσικά, άπαντες περίμεναν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τα φλας δεν σταμάτηησαν στιγμή ν' αναβοσβήνουν, ενώ ο διεθνής άσος δεν αρνήθηκε να υπογράψει ορισμένα αυτόγραφα σε όσους του το ζήτησαν.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά που θ' αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» μετά την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους», αφού το είχε κάνει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, τη σεζόν 2012-2013, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, αυτός βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στην Αγγλία, αφού η Αργεντινή αντιμετώπισε σε φιλικό ματς την Κροατία στο «Άπτον Παρκ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα