Η Ίντερ μιλάει με Κάμπελ

Gazzetta team
Η Ίντερ μιλάει με Κάμπελ

bet365

Στο στόχαστρο της Ίντερ βρίσκεται ο Τζόελ Κάμπελ, με την ιταλική ομάδα ήδη να έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού.

Μπορεί το καλοκαίρι ο Αρσέν Βενγκέρ να ήταν κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Τζόελ Κάμπελ, όμως μετά από τρεις μήνες φαίνεται να έχει αλλάξει άποψη. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της Daily Mail, την Πέμπτη...

Συγκεκριμένα, την ημέρα που το όνομα του Κοσταρικανού ενεπλάκη εκ νέου μέσω δημοσιευμάτων με τον Ολυμπιακό, η αγγλική εφημερίδα αποκαλύπτει πως η Ίντερ ήδη έχει κάνει κίνηση για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως τόσο η ιταλική ομάδα, όσο και η Μπενφίκα, το καλοκαίρι προσπάθησαν να αποκτήσουν τον 22χρονο άσο, όμως η απάντηση της Άρσεναλ ήταν αρνητική.

Πλέον όμως, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η Ίντερ επέστρεψε δριμύτερη, σύμφωνα με το Αγγλική δημοσιεύμα, το οποίο υποστηρίζει πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές.

Σε αυτές η πλευρά του παίκτη και η Ιταλική ομάδα φαίνεται να έχουν καταλήξει πως με ένα ποσό κοντά στα 6,3 εκατομμύρια (5 εκατομμύρια λίρες), η Άρσεναλ είναι πολύ πιθανό να πει το «ναι» στην πρόταση για παραχώρησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα