«Υποτιμά τον Νίνη και τον Παναθηναϊκό»

«Υποτιμά τον Νίνη και τον Παναθηναϊκό»

Γιώργος Βροντάκης
«Υποτιμά τον Νίνη και τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε πως ο Σωτήρης Νίνης θα πάρει 25.000 ευρώ για το επόμενο εξάμηνο και τόνισε πως αυτό υποτιμά τον παίκτη και τον σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport οι οικονομικές απολαβές του Σωτήρη Νίνη θα είναι πολύ χαμηλές και από το πράσινο στρατόπεδο αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα διευκρινίζουν:

«Τα ποσά που έχουν γραφτεί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι γεγονός πως ο Νίνης δεν προέβαλε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις. Πλην όμως ήταν επιλογή της διοίκησης του Παναθηναϊκού οι απολαβές του να είναι ανάλογες με την πλειοψηφία των παικτών της ομάδας και να μην υπάρχει αυτή η ανισορροπία που εμφανίστηκε στο ρεπορτάζ και η οποία υποτιμά τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και το σύλλογό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα