Στην Αθήνα για χάρη του Κασάμι (vid)

Στην Αθήνα για χάρη του Κασάμι (vid)

Μάκης Σταθάτος
Στην Αθήνα για χάρη του Κασάμι (vid)

bet365

Αφιέρωμα στον Παϊτίμ Κασάμι έκανε ελβετικό κανάλι, το οποίο βρέθηκε για χάρη του στην Αθήνα.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε για την καριέρα του, την ηρεμία που βρήκε στον Ολυμπιακό, αλλά και το μέλλον του. Στο βίντεο ο Κασάμι ξενάγησε τους συμπατριώτες του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στο σπίτι του, αλλά και στην έξοδό του με τους φίλους του, Αμπιντάλ και Ντουρμάζ.

«Υπήρξαν κάποιες αναποδιές στην καριέρα μου, τις οποίες δεν κατάλαβα. Όμως τελικά όλα αυτά με έκαναν πιο δυνατό. Στον Ολυμπιακό μού δόθηκε η δυνατότητα να έχω σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα. Είμαι στο σωστό δρόμο και θέλω να συνεχίσω έτσι. Νιώθω καλά και είμαι ευτυχισμένος», δήλωσε ο Κασάμι.

Στο αφιέρωμα γίνεται λόγος για την απουσία του από το ματς με τον Πανθρακικό, με τον ίδιο να την αποδίδει το πλαίσιο του rotation του Μίτσελ. Στη συνέχεια αναφέρεται στο μέλλον του λέγοντας: «Έχω συμβόλαιο, αλλά θα δούμε τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου».

Για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τη Γιουβέντους είπε: «Δεν ήθελα ούτε να πληγώσω κάποιον ούτε να προκαλέσω κάποιο πολιτικό πρόβλημα. Δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν» ενώ για την κλήση του στην εθνική ομάδα πρόσθεσε: «Είναι πολύ ωραία να βρίσκομαι στην εθνική ομάδα. Με γεμίζει περηφάνια και είναι πολύ όμορφο να παίζω με παίκτες που ξέρω από τις μικρές εθνικές ομάδες».

Στο αφιέρωμα υπάρχουν και δηλώσεις του Ερίκ Αμπιντάλ για τον Κασάμι. «Κάνουμε καλή παρέα κι έχω κερδίσει έναν φίλο. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, αλλά ο Κασάμι για την ηλικία του έχει ζήσει πολλά και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για το μέλλον του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα