Τέλος ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Βροντάκης
Τέλος ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε Δ.Σ. και αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Νταμπίζα. Προς τεχνικός διευθυντής ο Τάκης Φύσσας.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε σήμερα αποφασίστηκε πως ο Παναθηναϊκός και ο Νίκος Νταμπίζας δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους...

Στη συνεδρίαση τέθηκε το ζήτημα της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών και πλέον o τεχνικός διευθυντής αποτελεί παρελθόν από το τριφύλλι.

Από το πράσινο στρατόπεδο του χρεώνουν ότι οι φετινές μεταγραφικές επιλογές του δεν βοήθησαν την ομάδα, ενώ υπήρξε και η έλλειψη της επιθυμητής επικοινωνίας και συνεργασίας με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται τη θέση του Νίκου Νταμπίζα να πάρει ο Τάκης Φύσσας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λύση συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή του σε μια δύσκολη περίοδο για το Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα