Τέλος ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Βροντάκης
Τέλος ο Νταμπίζας από τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός έκανε Δ.Σ. και αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Νταμπίζα. Προς τεχνικός διευθυντής ο Τάκης Φύσσας.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε σήμερα αποφασίστηκε πως ο Παναθηναϊκός και ο Νίκος Νταμπίζας δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους...

Στη συνεδρίαση τέθηκε το ζήτημα της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών και πλέον o τεχνικός διευθυντής αποτελεί παρελθόν από το τριφύλλι.

Από το πράσινο στρατόπεδο του χρεώνουν ότι οι φετινές μεταγραφικές επιλογές του δεν βοήθησαν την ομάδα, ενώ υπήρξε και η έλλειψη της επιθυμητής επικοινωνίας και συνεργασίας με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Δεν αποκλείεται τη θέση του Νίκου Νταμπίζα να πάρει ο Τάκης Φύσσας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λύση συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνδρομή του σε μια δύσκολη περίοδο για το Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED