Βούρκωσε ο Ζλάταν για τον χαμένο αδερφό του! (vid)

Gazzetta team
Βούρκωσε ο Ζλάταν για τον χαμένο αδερφό του! (vid)

bet365

Mια σπάνια εικόνα ήταν αυτή με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να βουρκώνει μπροστά στο κοινό, στη βράβευση του ως ο καλύτερος Σουηδός ποδοσφαιριστής!
Για ένατη συνολικά και όγδοη διαδοχική φορά, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στη Σουηδία, σε μία εκδήλωση που έδωσαν το «παρών» Μπεργκ και Ντουρμάζ. Ο Ζλάταν άφησε στη δεύτερη θέση τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ της Μάλμε. «Ζω ακόμη το παιδικό μου όνειρο παίζοντας ποδόσφαιρο» είπε ο 33χρονος σέντερ φορ, προσθέτοντας: «Η διάκριση είναι η απόδειξη ότι αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά».
Ωστόσο «λύγισε» όταν μίλησε για Σουηδούς ποδοσφαιριστές που πέθαναν και μίλησε για τον χαμένο αδερφό του. «Ολα αυτά τα βραβεία που έχω λάβει σημαίνουν ότι πέτυχα κάτι. Ωστόσο όλα αυτά έχουν επισκιαστεί από αυτό που συνέβη στον Κλας Ινγκεσον και στον Πόντους Σέγκερστορμ. Είχα έναν αδερφό που πέθανε πριν από δύο μήνες με την ίδια αρρώστεια (καρκίνος). Υπάρχει ζωή εκτός του ποδοσφαίρου και είναι πιο σημαντική από αυτό που κάνουμε. Ας αναπαυθούν εν ειρήνη...»
 

Τελευταία Νέα