Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Ατζαγκούν

Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Ατζαγκούν

Γιώργος Βροντάκης
Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Ατζαγκούν

bet365

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν έχει υποστεί μυϊκή ρήξη δευτέρου βαθμού στον δεξιό ορθό μηριαίο και το διάστημα αποκατάστασης του υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Ο Αφρικανός άσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Τούμπας και έμεινε μέχρι το φινάλε στον αγωνιστικό χώρο (μην μπορώντας να τρέξει) αφού είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές από τον Γιάννη Αναστασίου. Τελικά, ο Ατζαγκούν έχει υποστεί μυϊκή ρήξη δευτέρου βαθμού στον δεξιό ορθό μηριαίο, έκανε θεραπεία σήμερα και το διάστημα αποκατάστασης του υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία στη σημερινή προπόνηση του τριφυλλιού, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μπεργκ, Μπερίσα, Πράνιτς, Καρέλης, Ντίνας και Κότσαρης απουσίασαν καθώς ενσωματώθηκαν στις αποστολές των Εθνικών Σουηδίας, Κροατίας και Ελλάδας.

Θεραπεία έκανε και ο Ζέκα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν διήμερο ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα