Το μυαλό μόνο στον Πανιώνιο η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Το μυαλό μόνο στον Πανιώνιο η Καλλονή

bet365

Στην Καλλονή ήδη έχουν ξεχάσει τα όσα έγιναν στο χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό και έχουν το μυαλό τους μόνο στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Παράπονα για τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου και νεύρα αποτελούν ήδη παρελθόν για όλους στην Καλλονή. Στον σύλλογο της Μυτιλήνης, μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, κοιτάζουν μόνο το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο αντίπαλος είναι ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, στη σημερινή προπόνηση, που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του «Γ. Σκούφος» στην περιοχή των ΤΕΛ, δεν αναφέρθηκε τίποτα απ' όσα συνέβησαν χθες, με παίκτες και τεχνικό τιμ να στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/11) με τους «κυανέρυθρους».

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν κόντρα στους Βοιωτούς και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και οικογενειακό διπλό σε περιορισμένο χώρο για τους υπόλοιπους, με τους Καμαρά, Βλαστέλλη να παραμένουν οι μοναδικοί... πονοκέφαλοι για τον Γιάννη Ματζουράκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα