Ανεβαίνει ο Κούρος, αντίστροφα ο Μπρίτο

Ανεβαίνει ο Κούρος, αντίστροφα ο Μπρίτο

Μάκης Σταθάτος
Ανεβαίνει ο Κούρος, αντίστροφα ο Μπρίτο

bet365

Αντίστροφα πλέον μετρούν για την επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ατρομήτου οι Αλέξανδρος Κούρος και Εντουάρντο Μπρίτο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε στο γήπεδο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης μετρώντας πλέον το χρόνο αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Το ίδιο πρόγραμμα αλλά σε πιο έντονους ρυθμούς πραγματοποιεί ήδη ο αριστεροπόδαρος μπακ.

Το πρωί της Τρίτης (4/11) ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρα με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Περιστερίου.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού έκαναν spa και αποκατάσταση ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο πάλι με πρωινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα