Σπάθας: «Μήπως δεν χτυπάνε εμένα;»

Gazzetta team
Σπάθας: «Μήπως δεν χτυπάνε εμένα;»

bet365

Ο Ηλίας Σπάθας δεν άφησε ασχολίαστα στο περιβάλλον του όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες, αναφέροντας πως ίσως να μην είναι εκείνος ο... στόχος, ενώ σημειώνει ότι δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος!

Ο Πειραιώτης ρέφερι έχει βρεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες μετά τη διαιτησία του στον αγώνα της Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, όπου χαρακτηρίζεται τουλάχιστον... προκλητική στο σύνολό της. Παρ' όλα αυτά ο ίδιος έλεγε στο περιβάλλον του σύμφωνα με το "Goal" πως: «Στην Ελλάδα μας πυροβολούν πριν ακόμη αρχίσουν τα παιχνίδια, όποτε σκεφτείτε τι συµβαίνει µετά. Ολες οι ομάδες διαµαρτύρονται για τους διαιτητές. Σήμερα κερδίζουν και είναι ευχαριστηµένοι, αύριο χάνουν και φωνάζουν. Δεν αποτελώ λοιπόν εξαίρεση του κανόνα».

Μάλιστα ο Σπάθας ανέφερε διερωτώμενος: «Μήπως δεν χτυπάνε εµένα;», χωρίς ωστόσο να δίνει περαιτέρω διεκρινήσεις.

Όσο για την επιχεριρηματολογία του σχετικά με τα "σφυρίγματα" του Σαββατιάτικου ματς έλεγε ότι: «Δεν υπάρχει καµία αλλοίωση αποτελέσµατος. Δεν καταλογίστηκε κανένα ανύπαρκτο πέναλτι ούτε ακυρώθηκε κάποιο καθαρό γκολ», ενώ προσέθετε ότι:

«Όσοι µετέχουν σε ένα παιχνίδι, από παίκτες µέχρι προπονητές και διαιτητές, ενδέχεται να κάνουν λάθη. Κανένας δεν είναι αλάνθαστος. Μην κρίνουµε έναν διαιτητή από ένα παιχνίδι. Θα κριθεί στη διάρκεια. Ας τους δίνουµε χρόνο πριν τους κρίνουµε. Προσωπικά, βλέπω τα παιχνίδια που διευθύνω δύο και τρεις φορές για να µαθαίνω από τα σωστά και τα λάθος σφυρίγµατα. Το ίδιο θα κάνω και με το Αστέρας Τρίπολης - Ολυµπιακός».

SUPERLEAGUE NEWS FEED