Από Δευτέρα τα εισιτήρια για Τότεναμ

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Από Δευτέρα τα εισιτήρια για Τότεναμ

bet365

Στην διάθεση του κοινού θα είναι από την Δευτέρα τα εισιτήρια του αγώνα του Αστέρα κόντρα στην Τότεναμ για το Europa League.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Τότεναμ, εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, που ενημέρωσε πως η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από την Δευτέρα, ενώ σε όλες τις Θύρες θα κοστίζουν 20 ευρώ.

Αναλυτικά:

Εισιτήρια για την 4η αγωνιστική ημέρα των ομίλων του Europa League της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και το παιχνίδι με την TOTTENHAM HOTSPUR, θα διατίθενται από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. στο εκδοτήριο της Θύρας 2 του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια των θυρών 1 & 2 θα είναι ανοικτά από τις 12.00 το μεσημέρι.

Όλοι οι φίλαθλοι (και των παιδιών συμπεριλαμβανομένων) ανεξαρτήτου ηλικίας που προσέρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι πρέπει να είναι κάτοχοι εισιτηρίου (αγώνα ή διαρκείας).

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 20€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 6.00μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 8.00μ.μ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

EUROPA LEAGUE NEWS FEED