Εκτός λόγω ενοχλήσεων ο Απόνιο

Εκτός λόγω ενοχλήσεων ο Απόνιο

bet365

Με τρεις απουσίες θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ο ΟΦΗ. Δεν έβγαλε την προπόνηση ο Απόνιο, εκτός και οι Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης.

Την προετοιμασία της για το ματς με τον Πανθρακικό, ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι η ομάδα του ΟΦΗ, με τον Απόνιο να μην βγάζει το πρόγραμμα της προπόνησης και να μένει εκτός πλάνων, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Το ίδιο ισχύει και για τους τραυματίες Περογαμβράκη και Κάλαϊτζιτς, που έμειναν εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο τεχνικός των Κρητικών, Τζενάρο Γκατούζο.

Αυτή αποτελείται από τους: Λόρια, Αγριμάκη, Αρτόλα, Στάθη, Μονιάκη, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρη, Αντελέγιε, Μακρή, Μπανούση, Λαμπρόπουλο, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλο, Κουτσιανικούλη και Τζορτζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα