Σάλκε – Αουγκσμπουργκ 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Σάλκε – Αουγκσμπουργκ 1-0

bet365

Αφού υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Σάλκε, ο Ουτσίντα μοίρασε πάρε βάλε στον Χούντελααρ για το 1-0 επί της Αουγκσμπουργκ.

Την προηγουμένη του ματς, η Σάλκε ανακοίνωσε ότι ο Ατσούτο Ουτσίντα ανανέωσε έβς το 2018. Για να το γιορτάσει λοιπόν ο Ιάπωνας πλάγιος αμυντικός, έκανε (37') μία υπέροχη κούρσα από δεξιά και κέρασε στον Χούντελααρ το νικητήριο γκολ (1-0) κόντρα στην Αουγκσμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν με την εμφάνιση τους ούτε στο τέταρτο παιχνίδι τους υπό τις οδηγίες του Ντι Ματέο. Τουλάχιστον όμως πλησίασαν στις θέσεις της Ευρώπης. Στο 90' βέβαια ο Μάταβζ έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Δεν το έκανε και έτσι η Σάλκε διεύρυνε το all time αήττητο της κόντρα στην Αουγκσμπουργκ στα επτά ματς (5 νίκες, 2 ισοπαλίες).

* Στο ξεκίνημα του αγώνα και μετά από μόλις επτά μεταβιβάσεις, στα 10 δευτερόλεπτα έπαθε θλάση ο Γιούλιαν Ντράξλερ, κάτι που θα πόνεσε τον Ντι Ματέο!

* Λίγο πριν την έναρξη, οι οπαδοί της Σάλκε δημιούργησαν υπέροχη ατμόσφαιρα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα