Φόβοι για ελικοπτεράκια στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Μάκης Σταθάτος
Φόβοι για ελικοπτεράκια στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

bet365

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η αγγλική αστυνομία για πιθανή εμφάνιση τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στην Σίτι και την Γιουνάιτεντ.

Το τελευταίο διάστημα αυτού του είδους τα ελικοπτεράκια, πιο γνωστά ως drones, έχουν γίνει της μόδας στα γήπεδα. Ένα τέτοιο εμφανίστηκε στο ματς της Σερβίας με την Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016 και σύμφωνα με την «Daily Mail», υπάρχει ο φόβος ότι κάτι ανάλογο μπορούμε να δούμε και στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, πριν από μερικές μέρες ένας άνδρας συνελήφθη σε σούπερ μάρκετ δίπλα στο γήπεδο της Σίτι, επειδή πέταξε ένα ελικοπτεράκι πάνω από τον αγωνιστικό χώρο στο ματς της Σίτι με την Τότεναμ.

Η αστυνομία βρίσκεται στο πόδι εν όψει του ντέρμπι και όποιος βρεθεί να χρησιμοποιεί drone θα συλλαμβάνεται και θα το παραδίδει στις Αρχές. Περίπου 400 άνδρες της αστυνομίας θα βρίσκονται σε επιφυλακή για το ντέρμπι, με σκύλους στις εισόδους.

Τέλος η αγγλική αστυνομία έχει εκφράσει την ανησυχία της διότι την ημέρα του ντέρμπι στο Μάντσεστερ, θα λήξει η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα σε φίλους της Γιουνάιτεντ που είχαν τιμωρηθεί με επεισόδια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα