«Κρεμάει τα παπούτσια του ο Αμπιντάλ»

«Κρεμάει τα παπούτσια του ο Αμπιντάλ»

Μάκης Σταθάτος
«Κρεμάει τα παπούτσια του ο Αμπιντάλ»

bet365

Ένα νέο δημοσιεύμα αυτή τη φορά από την Ισπανία, αναφέρει ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ τον Δεκέμβρη θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και θα επιστρέψει στην Βαρκελώνη για μόνιμη εγκατάσταση.

Πριν από μερικές μέρες ο Ολυμπιακός είχε διαψεύσει δημοσιεύμα ελληνικής εφημερίδας που ανέφερε ότι ο Γάλλος αμυντικός τον Δεκέμβρη θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο η καταλανική «Sport» που ειδικεύεται σε θέματα της Μπαρτσελόνα επαναφέρει και πάλι το συγκεκριμένο θέμα στο προσκήνιο.

Μάλιστα λέει ότι θα ζήσει στην Βαρκελώνη και ευελπιστεί ότι η Μπαρτσελόνα θα του προσφέρει θέση προπονητή στις ακαδημίες της ομάδας. Μια πρόταση που του είχε γίνει όταν ήταν ακόμα παίκτης των «Μπλαουγκράνα» όταν του προτάθηκε η θέση του τεχνικού διευθυντή των σχολών.

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, ο Αμπιντάλ έχει πει στους οικείους του ότι θα φύγει καθώς: «Δεν απολαμβάνει την εμπειρία του στην ομάδα, λόγω της χαμηλής ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος». Και προσθέτει: «Μπορεί να αλλάξει την απόφαση του, μόνο αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Champions League.

Στο γεγονός ότι θα σταματήσει τον Δεκέμβριο, συνηγορεί και η μόνιμη εγκατάσταση της συζύγου του στην Βαρκελώνη, αλλά και το ότι οι δύο από τις τρεις κόρες του, πάνε σε αγγλικό σχολείο της καταλανικής πόλης.

Ολο το άρθρο διαβάστε το εδώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα