Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός

Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός

bet365

Αρκετούς παίκτες που έχουν τραβήξει το κουπί μέχρι τώρα θα ξεκουράσει ο Μίτσελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο.

Το πρωί της Τρίτης (28/10) οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στο Ρέντη, ρίχνοντας το βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική. Παράλληλα, δούλεψαν ξεχωριστά επάνω στο κομμάτι «κατοχή και πίεση» προς τον αντίπαλο, ενώ έκαναν και δίτερμα.

Κλινήρης, λόγω εμπύρετου λοίμωξης του αναπνευστικού παραμένει ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος μέσα στην ημέρα, ή το αργότερο αύριο, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το θεραπευτήριο Metropolitan. Ο Τσόρι αντιμετωπίζει ένα μυϊκό σφίξιμο στους οπίσθιους προσαγωγούς αριστερά και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες, προληπτικά. Έκανε θεραπεία.

Ο Μίτσελ πήρε στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο μόνο τρεις παίκτες από αυτούς που έπαξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους που υπάρχουν στο ρόστερ.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.

Στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης θα γυμναστούν όσοι είναι εκτός αποστολής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα