Champions League: Ολυμπιακός - Γιουβέντους

Champions League: Ολυμπιακός - Γιουβέντους

Gazzetta team
Champions League: Ολυμπιακός - Γιουβέντους

bet365

Με οδηγό την εμφάνιση απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γιουβέντους (21:45, ΝΕΡΙΤ), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέραν από το κίνητρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ψάχνει... εκδίκηση για τον άδικο αποκλεισμό του 1999, όταν το γκολ του Αντόνιο Κόντε στα τελευταία λεπτά στο ΟΑΚΑ, έστειλε την Γιουβέντους στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά και για το εφιαλτικό 7-0 του 2003 στο Τορίνο.

Ο Μίτσελ σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του όπως στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, επιλέγοντας το 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, με αμυντικό δίδυμο τους Μποτία, Αμπιντάλ, τον Μαζουάκου αριστερά και τον Ελαμπντελαουί δεξιά. Τα αμυντικά χαφ θα είναι οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, με τους Αφελάι και Μανιάτης στα πλάγια. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ντομίνγκες, πίσω από τον Μήτρογλου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σαλίνο και Σιόβας. Εκτός έμεινε μόνο ο ανέτοιμος Μπενίτες.

Από την άλλη πλευρά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα παρατάξει την ομάδα του με το 3-5-2. Μπουφόν στον άσο, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι οι τρεις της άμυνας, Λιχτστάινερ, Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα στη μεσαία γραμμή και στην κορυφή οι Μοράτα και Τέβες.

Την αποστολή της Γιουβέντους συμπληρώνουν οι Στοράρι, Ρουμπίνιο, Εβρά, Παντοΐν, Ματιέλο, Μαρκίζιο, Περέιρα, Κομάν, Τζιοβίνκο και Γιορέντε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα