Ισλανδία - Ολλανδία 2-0

Gazzetta team
Ισλανδία - Ολλανδία 2-0

bet365

Κάκιστη η Ολλανδία γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0 από την Ισλανδία χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Σίγκουρντσον.

Νέο... χαμηλό για την Ολλανδία, που ηττήθηκε δίκαια 2-0 από την Ισλανδία και τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 9' ο Ντε Φράι έκανε αχρείαστο πέναλτι στον Μπιάρνασον, για να κάνει στιγμές αργότερα το 1-0 ο Σίγκουρντσον από την άσπρη βούλα!

ι Ολλανδοί είχαν την πρωτοβουλία στη συνέχεια, όμως το παιχνίδι τους ήταν προβλέψιμο και χωρίς φαντασία. Οι παίκτες του Χίντινκ προσπαθούσαν, όμως δεν μπορούσαν και έτσι λίγο πριν το ημίχρονο βρέθηκαν με δύο γκολ στην πλάτη. Στο 42' μετά από φάση διαρκείας ο Σίγκουρντσον με πανέμορφο σουτ στην κίνηση έκανε και το 2-0! Ο Χίντινκ προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα με την είσοδο του Χούντελαρ, όμως η εικόνα δεν άλλαξε.

Ανούσια υπεροχή, ο Ρόμπεν καλά κλεισμένος και η φαντασία... απούσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν μηδέν σουτ στην εστία στο δεύτερο μέρος... Μάλιστα, πιο κοντά στο γκολ έφτασαν οι Ισλανδοί που έπαιξαν πανέξυπνα στην αντεπίθεση, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος και τους γηπεδούχους να παίρνουν βαθμό απέναντι στους Ολλανδούς για πρώτη φορά από το 1982!

Τα αποτελέσματα

Καζαχστάν-Τσεχία 2-4
Ισλανδία-Ολλανδία 2-0
Λετονία-Τουρκία 1-1

Βαθμολογία
(σε 3 παιχνίδια)

1. Τσεχία 9
2. Ισλανδία 9
3. Ολλανδία 3
4. Λετονία 2
5. Καζαχστάν 1
6. Τουρκία 1

 

EURO Τελευταία Νέα