ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Κοροβέση

Gazzetta team
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Κοροβέση

bet365

Μήλον της έριδος θα είναι ο Νίκος Κοροβέσης για πολλές ομάδες κατά την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν τον 23χρονο μεσοεπιθετικό με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του.

«Μονομαχία» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμένεται να έχουμε τον Δεκέμβριο για την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού Νίκου Κοροβέση. Στην Τούμπα δεν το κρύβουν πως θέλουν τον παίκτη στην Θεσσαλονίκη και θα κάνουν προσπάθειες για να τον φέρουν τον Δεκέμβριο. Το φλερτ πάντως δεν είναι τωρινό.

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε για την απόκτηση του και το περασμένο καλοκαίρι όμως υπήρξε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Οι απαιτήσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη αυτή την στιγμή θεωρούνται πιο λογικές και τις επόμενες ημέρες ίσως να έχουμε την πρώτη κρούση για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα