Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League

Gazzetta team
Τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League

bet365

Δυο νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων που συμμετέχουν στο γκρουπ του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Αναλυτικά το κείμενο από το σάιτ του ΠΑΟΚ:

Φιορεντίνα-Ίντερ 3-0

Δεν είχε γευθεί τη χαρά της νίκης στο Αρτέμιο Φράνκι η Φιορεντίνα και το έκανε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα που αντιμετώπισε εντός και μάλιστα με “τριάρα” απέναντι στην Ίντερ… Οι Βιόλα έψαχναν το δρόμο για το πρώτο τους τρίποντο, σ΄ένα ματς που προμηνύοταν “κλειστό”, ωστόσο ο Μπαμπακάρ πολύ νωρίς ανέτρεψε τα δεδομένα με ένα διαγώνιο φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα, που αναπαύθηκε στο “παραθυράκι” του Χαντάνοβιτς. Με τη Φιορεντίνα να προηγείται με 1-0 μόλις στο 7ο, η Ίντερ έπρεπε να ανοιχτεί για να ψάξει την ισοφάριση, μέχρι στο 19ο να της…κόψει τα πόδια ο Κουαδράδο πάλι με φοβερό σουτ. Τέτοια σκορ στην Ιταλία δύσκολα ανατρέπονται και το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση του σκορ στο 74ο, όταν ο Τόμοβιτς πλάσαρε στην κλειστή γωνία του “μαρμαρωμένου” τερματοφύλακα της Ίντερ. Μ’ αυτό το αποτέλεσμα η Φιορεντίνα ξεπέρασε την αντίπαλό της στη βαθμολογία και βρίσκεται με 9 βαθμούς στην 9η θέση.

Η σύνθεση της Φιορεντίνα: Νέτο, Αλόνσο, Σάβιτς, Ροντρίγκεζ, Τόμοβιτς, Πιζάρο, Ακουιλάνι, Κούρτιτς, Κουαδράδο 86′ Μπριλάντε), Φερνάντεζ (78′ Βάργκας), Μπαμπακάρ (65′ Μπερναντέσκι)

Γκινγκάμπ-Ναντ 0-1

Παραμένει ουραγός στο γαλλικό πρωτάθλημα η Γκινγκάμπ, που δεν “εξαργύρωσε” την καλή της εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με μια συνεχόμενη νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις. Η Ναντ πέρασε με 0-1 από το γήπεδό της, διατηρώντας την αντίπαλό της ομάδας μας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η σύνθεση της Γκινγκάμπ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Κερμπρά (46′ Ανγκουά), Σορμπόν, Λεβέκ, Σανκαρέ (75′ Ντιαλό), Ματίς, Μποβέ, Μαρβό, Πιε (67′ Γιαταμπαρέ), Σβαρτς.

Ντιναμό Μινσκ-Ναφτάν 2-0

Η Ντιναμό Μινσκ εξακολουθεί να κυνηγά τον τίτλο της πατρίδας της μέσω των πλέι οφ και παρότι δεν ξεκίνησε καλά παραμένει μόλις 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (57β έναντι 54). Σ΄αυτό συντέλεσε φυσικά και η χθεσινή της νίκη με 2-0 επί της Νάφταν. Οι δυο Αφρικάνοι δεν έπαιξαν μετά από καιρό, καθώς ο μεν Ουντότζι ήταν εκτός αποστολής, ο δε Τζα Τζετζέ παρέμεινε στον πάγκο καθόλη τη διάρκεια τους ματς. Η νίκη δεν ήταν εύκολη καθώς μόλις στο 70ο λεπτό ο Ρασάντκιν άνοιξε το σκορ και στο 88ο ο Αντάμοβιτς κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Η σύνθεση της Ντιναμό: Ιγνιάτοβιτς, Αντάμοβιτς, Μπανγκουρά, Ντιομαντέ (46′ Φιγκουερέδο), Κοντοσεβόι, Μόλος (30′ Κάρποβιτς), Νίκολιτς, Ρασάντκιν (86′ Βορόνκοφ), Σίμοβιτς, Στάσεβιτς, Βερετίλο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα