Γκινγκάμπ - Ναντ 0-1

Γκινγκάμπ - Ναντ 0-1

bet365

Νέα ήττα για την Γκινγκάμπ, που έχασε και από τη Ναντ (0-1) εντός έδρας, για να παραμείνει στον πάτο.

Φαίνεται ότι η νίκη επί του ΠΑΟΚ για το Europa League ήταν απλά μία ευχάριστη παρένθεση στο κατά τα άλλα κάκιστο ξεκίνημα της Γκινγκάμπ στη σεζόν. Αυτή τη φορά η ομάδα του Γκουβερνέκ σπατάλησε ένα ημίχρονο, για να ηττηθεί εντός έδρας με 1-0 από τη Ναντ και να παραμείνει στην τελευταία θέση της Ligue 1.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και μετά τις ευκαιρίες των Μπαμού (16’) και Βερετού (32’) πήραν το προβάδισμα που δικαιούνταν με εκπληκτικό πλασέ του Νκουντού στο 33’! Οι γηπεδούχοι από την άλλη δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μία ευκαιρία άξια αναφοράς και το 0-1 μάλλον τους κολακεύει.

Στην επανάληψη, όμως, όλα άλλαξαν. Οι παίκτες του Γκουβερνέκ ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν για την ισοφάριση. Μαρβό (50’) και Πιε (56’) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με το παιχνίδι να παίρνει επιτέλους ρυθμό. Τα άσχημα τελειώματα στοίχισαν στους γηπεδούχους, που στο 60’ έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Ριού έκανε εκπληκτική απόκρουση στην κεφαλιά του Μποβιού.

Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να φτάνουν μία ανάσα από την ισοφάριση στο 80’, όταν ο Μποβιού έβγαλε τη σέντρα και η μπάλα παίρνοντας παράξενη πορεία σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ριού, που στη συνέχεια είπε «όχι» στον Σβαρτς από κοντά! Η τελευταία ευκαιρία ήταν για τη Ναντ, με τον Νκουντού να κάνει πολύ ωραίο πλασέ και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Λεσλ! Τελικά, τίποτα δεν άλλαξε, με το 0-1 να παραμένει και τη Ναντ να ανεβαίνει στην 4η θέση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα