Τρέχει να... προλάβει ο Σάντος!

Gazzetta team
Τρέχει να... προλάβει ο Σάντος!

bet365

Στις εξέδρες του Estadio Antonio Coimbra da Mota θέλει να βρεθεί ο Φερνάντο Σάντος, ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ, αν προλάβει να επιστρέψει από την Ρωσία...

Στη Ρωσία βρίσκεται ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ζενίτ και Μονακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, ο νέος τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας, θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους Νέντο, Ντάνι της Ζενίτ και τους Καρβάλιο, Μουτίνιο και τον Μπερνάρντο Σίλβα της Μονακό ενόψει του φιλικού με την Γαλλία.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να βρεθεί και στο γήπεδο της Εστορίλ, εκεί όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια και έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα για επτά σεζόν! Φυσικά, αν προλάβει να βρεθεί από την Λισαβόνα στο Εστορίλ για το παιχνίδι, θα τα πει με τον Τάκη Φύσσα που ήταν συνεργάτες στην Εθνική, αλλά και τους Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο.

Στο γήπεδο της Εστορίλ, δεν αποκλείεται να βρεθεί και Ζεσουάλντο Φερέιρα! Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, δεν έχει ξεχάσει το «τριφύλλι» το οποίο έχει στη καρδιά του και δεν αποκλείεται την Πέμπτη να βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου και να παρακολουθήσει την πρώην του ομάδα κόντρα στους συμπατριώτες του.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα