Δύσκολη ήττα πριν τον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Δύσκολη ήττα πριν τον Παναθηναϊκό

bet365

Η Εστορίλ γνώρισε την ήττα από την Μπενφίκα με 3-2, ωστόσο έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Βασικός ο Σάμαρης.

Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι με την Μπενφίκα η Εστορίλ λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Η προσεχή αντίπαλος του «τριφυλλιού», γνώρισε την ήττα από την Μπενφίκα με 3-2, ωστόσο έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κατάφερε να επιστρέψει στο ματς.

Αρχικά στο 3', ο Άντερσον έκανε το 0-1 και στο 8' ο ίδιος ποδοσφαιριστής έβαλε μπροστά την ομάδα του με δύο γκολ διαφορά. Πριν τελειώσει το πρώτο μέρος όμως, η Εστορίλ μείωσε σε 1-2 στο 38' με τον Ντιόγκο Αρμάντο και πήγε στα αποδυτήρια με ένα καλύτερο σκορ.

Αυτό κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και στο 53' ο Κλέμπερ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όμως από το 66' και μετά η ομάδα του Ανδρέα Σάμαρη που έπαιξε βασικός για 69', αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω με τον Ματίας Καμπρέρα να δέχεται δεύτερη κίτρινη και να αποβάλεται.

Έτσι, η Εστορίλ αν και προσπάθησε, δεν τα κατάφερε και στο 70' δέχτηκε το γκολ της ήττας από τον Λίμα και πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

 

Τελευταία Νέα