Κοντά σε επιχειρηματικό «deal» Σαββίδης - Μελισσανίδης!

Gazzetta team
Κοντά σε επιχειρηματικό «deal» Σαββίδης - Μελισσανίδης!

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης έχουν προχωρημένες επαφές για ένα πολύ επικερδές deal καθώς πρόκειται να συνεργαστούν στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.


Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport":
Ιβάν Σαβίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης έχουν ως κοινό στοιχείο την ενασχόλησή τους με τον ποντιακό ελληνισμό. Όπως όλα δείχνουν, όμως, θα αποκτήσουν και κοινά επιχειρηματικά συμφέροντα.

Πριν λίγες μέρες οι ισχυροί άνδρες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ βρέθηκαν μαζί στον γάμο του γιου του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή της ΝΔ στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης . Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, πέρα από το να χορέψουν ποντιακούς χορούς , είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και για κοινά επιχειρηματικά συμφέροντα τα, για τα οποία είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Αφορούν τον τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τα λεγόμενα «φρουτάκια» για τα οποία αναμένονται σοβαρές εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες. Ως γνωστό, ο ΟΠΑΠ, στον οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κυρίαρχο ρόλο, θα διαχειριστεί 35.000 μηχανήματα. Τα 16.500 από αυτά απευθείας και τα υπόλοιπα 18.50ο θα τα αναθέσει σε ιδιώτες μέσω διεθνή διαγωνισμού. Σ’ αυτό το κομμάτι, που εκτιμάται ότι θα αποφέρει πολλά κέρδη, θα συνεργαστούν οι δύο άνδρες, εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις τους και τα βρουν σε όλα. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, τα 18.500 μηχανήματα θα δοθούν σε τέσσερις παρόχους (και αυτό δεν θα αφορά μικρούς παρόχους) και ο διαγωνισμός πρόκειται να γίνει μέχρι το τέλος του μήνα και τα «φρουτάκια» να λειτουργήσουν μετά από ένα μήνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα