Τορπέντο Μόσχας - Ντιναμό Μόσχας 1-3

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Τορπέντο Μόσχας - Ντιναμό Μόσχας 1-3

bet365

Με δύο γκολ του Ιόνοβ η Ντιναμό κέρδισε με 3-1 την Τορπέντο στο ντέρμπι της Μόσχας και παρέμεινε στο -6 από την Ζενίτ.

Η Ντιναμό τα... χρειάστηκε απέναντι στη μαχητική Τορπέντο, όμως στο τέλος κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-1 και να παραμείνει στο -6 από την κορυφή και την Ζενίτ. Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα και να χάνουν την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 1' με τον Τζούτζακ. Ο Ούγγρος ήταν εκείνος που έβγαλε τη σέντρα στο 10', για να κάνει την κεφαλιά το Κουράνι και να έρθει στο δεύτερο δοκάρι ο Ιόνοβ, που έκανε το 0-1.

Η χαρά των παικτών του Τσερτσέσοβ, όμως, κράτησε μόνο για... δευτερόλεπτα. Στο 11' μετά από λάθος του Νομπόα, ο Μπιλιλεντίνοβ έβγαλε την σέντρα από αριστερά και ο Κατσαλάποβ ολομόναχος στην καρδιά της περιοχής με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα! Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να είναι πολύ επικίνδυνοι, όμως μέχρι το ημίχρονο ο Ιόνοβ έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες στο 30' (ωραίο πλασέ άουτ) και στο 38' (ολομόναχος το πλασέ από εξαιρετική θέση άουτ).

Στην επανάληψη σιγά-σιγά φάνηκε η κούραση των παικτών της Ντιναμό, που έχασαν την πρώτη ευκαιρία σε εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Νομπόα, ενώ στη συνέχεια ο Ζεβνόβ έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Γιουσούποβ (59'). Το 1-1 παρέμενε, οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και στο 76' ο Γκαμπούλοβ χρειάστηκε να κάνει εκπληκτική απόκρουση στο 73' στο τετ α τετ με τον Μπιλιλεντίνοβ, για να φτάσει τελικά η ομάδα του στη νίκη.

Στο 82' ο Ιόνοβ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με λόμπα εντός περιοχής, για να φτάσει τα 8 γκολ και τις 3 ασίστ στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ τα πάντα τελείωσαν στο 89', όταν ο Κοκόριν έφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε την ασίστ στον Τζούτζακ και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 1-3.

Τορπέντο Μόσχας (Νικολάι Σάβιτσεβ): Ζεβνόβ, Κατσαλάποβ, Κοκόσκα, Ρίκοβ, Νοβοσέλτσεβ, Ταρακάνοβ, Τσεβάνοβιτς, Κομπάροβ, Μπιλιλεντίνοβ (80' Ούγκο Βιέιρα), Σεβτσένκο

Ντιναμό Μόσχας (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Γκαμπούλοβ, Χούμποτσαν (61' Μανόλεφ), Σάμπα (46' Ντάγκλας), Γκρανάτ, Μπίτνερ, Βενκέρ (54' Κοκόριν), Γιουσούποβ, Νομπόα, Τζούτζακ, Ιόνοβ, Κουράνι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα