Ανακοίνωσε Γκσπούρνινγκ ο Πλατανιάς

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Γκσπούρνινγκ ο Πλατανιάς

bet365

Παίκτης του Πλατανιά είναι και με... τη βούλα ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα από τους Χανιώτες.

Χθες ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ ανακοίνωσε μέσω twitter τη συμφωνία με τον Πλατανιά μέχρι τον προσεχή Ιανουάριο και από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης των Χανιωτών. Η Κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του δίχως να γνωστοποιήσει τη διάρκεια του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο Αυστριακό τερματοφύλακα Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.

Το who is who

Ο πανύψηλος τερματοφύλακας (1,97 μ.) γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1981. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Αούστρια Βιέννης, με την οποία ωστόσο δεν αγωνίστηκε. Την περίοδο 2001-2004 αγωνίστηκε στη Λέομπεν, ενώ τη διετία 2004-2006 φόρεσε τη φανέλα της Πάσινγκ. Το 2007 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό της Σκόντα Ξάνθης, όπου παρέμεινε μέχρι και το 2012 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την κλήση του στην εθνική Αυστρίας.

Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στις ΗΠΑ (MLS) με την ομάδα των Σιάτλ Σάουντερς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκσπούρνινγκ αναδείχθηκε τρίτος καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος και τρίτη καλύτερη μεταγραφή της χρονιάς, ενώ τελείωσε τη σεζόν έχοντας το καλύτερο ποσοστό γκολ ανά αγώνα σε όλο το MLS καθώς δεχόταν 0,73 γκολ ανά αγώνα. Τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

«Οικογένεια ο Πλατανιάς»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γκσπούρνινγκ έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» της Κρήτης είναι μια οικογένεια. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Πλατανιά.

Από σήμερα όλη μου η προσοχή είναι επικεντρωμένη στον Πλατανιά. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου όσο το δυνατόν νωρίτερα. Έχω 100% ενέργεια και βλέπω μπροστά για να κάνουμε κάτι καλό. Η ομάδα του Πλατανιά είναι μια οικογένεια και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα