Πήρε Μορένο, ανανέωσε με Μαρτίνες!

Gazzetta team
Πήρε Μορένο, ανανέωσε με Μαρτίνες!

bet365

Διπλό χτύπημα για τον Παναιτωλικό αφού στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε τον Έρικ Μορένο, ενώ ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο την συνεργασία με τον Νικολάς Μαρτίνες.

Από το βράδυ της Δευτέρας διαβάσατε ότι ο Παναιτωλικός ήρθε σε συμφωνία με την Μπράγκα για τον δανεισμό του 22χρονου επιθετικού από την Κολομβία. Έτσι το πρωί της Τρίτης ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή ως εξής:

«Ο Παναιτωλικός συμφώνησε στην απόκτηση του Έρικ Μορένο με δανεισμό από την Μπράγκα για ένα χρόνο. Γεννήθηκε στην Κολομβία (24.11.1991) και αγωνίζεται ως επιθετικός. Εκτός από την Μπράγκα έχει αγωνιστεί στη Μιλονάριος και τη Ντεπορτίβο Περέιρα».

Όμως μια ακόμη ευχάριστη είδηση για τους φίλους της ομάδας προκύπτει από το ρεπορτάζ κι έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαρτίνες. Ένας τεχνίτη παίκτη που θα είναι από τους ηγέτες του φετινού Παναιτωλικού και στο Αγρίνιο ήθελαν να τον κρατήσουν. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ όπου υπάρχει και δήλωση του παίκτη αναφέρει:

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: Ο Νίκολας Μαρτίνες αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για επέκταση κατά ένα χρόνο της συνεργασίας με την ομάδα μας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016.
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής στις δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο Παναιτωλικός με την επέκταση του συμβολαίου. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα είμαι απόλυτα ικανοποιημένους από τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτή, όπως και από τους φιλάθλους. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους και να κάνω το καλύτερο δυνατό για να πάει ο Παναιτωλικός ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα