Ανακοίνωσε Ναδάλες ο ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Ναδάλες ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Την απόκτηση του αριστερού μπακ, Ντέιβιντ Ναδάλες για έναν χρόνο ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή DAVID LÓPEZ NADALES.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε κλινικές εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας μας κο Χουλιάρα και στην συνέχεια παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Π.Α.Ε., κου Αλέκου Πότση, υπόγραψε το συμβόλαιό του που θα έχει διάρκεια εως 30-6-2015».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ναδάλες δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και τους φιλάθλους της . Ελπίζω να κάνω καλή χρονιά και να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

O Ναδάλες έχει ύψος 1,78 και βάρος 73 κιλά και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ζαραγόσα, Ίμπιζα, Ανδόρα, Τερουάλ, Σαχεάτα (Ρουμανίας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα