Δανεικός με οψιόν στην Γκινγκάμπ ο Γιαταμπαρέ (vid)

Δανεικός με οψιόν στην Γκινγκάμπ ο Γιαταμπαρέ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Δανεικός με οψιόν στην Γκινγκάμπ ο Γιαταμπαρέ (vid)

bet365

Η Γκινγκάμπ ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Σαμπού Γιαταμπαρέ. Οψιόν αγοράς στην συμφωνία. Ανακοίνωση και από Ολυμπιακό. Τι είπε ο παίκτης.

Ο γαλλικός σύλλογος γνωστοποίησε την επιστροφή του Γιαταμπαρέ στο Σαμπιονά. Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ που είχε τεθεί εκτός των πλάνων του Μίτσελ στον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς. «Είμαι πανευτυχής που γυρίζω στην Γαλλία για να παίξω ποδόσφαιρο. Θέλω να κάνω το καλυτερο δυνατό», ήταν τα πρώτα του λόγια. Στην Γκινγκάμπ ο άσος από το Μάλι δεν αναμένεται να βρει τον αδερφό του, Μουσταφά, που έχει κλείσει στην Τραμπζονσπόρ.

Ο έμπειρος μέσος πήρε την φανέλα με το νούμερο 24. Ο Ολυμπιακός από την άλλη ανακοίνωσε σχετικά: «Στην Γκινγκάμπ ο Γιαταμπαρέ. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ, στην Γκινγκάμπ». Ο Γιαταμπαρέ μάλιστα παρουσιάστηκε κιόλας.

* Παρά τα όσα προέκυψαν χθες για τον Πάπε Ντιόπ οι Ισπανοί αφήνουν ακόμα ένα μικρό... παράθυρο για Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα