Ανακοίνωσε Μπορνταγκαράι ο Λεβαδειακός

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Μπορνταγκαράι ο Λεβαδειακός

bet365

Τον 27χρονο επιθετικό Φαμπιάν Ραμόν Μπορνταγκαράι για τρία χρόνια ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, με τον Αργεντινό να έχει περάσει και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Στην επόμενη μεταγραφή του προχώρησε σήμερα ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φαμπιάν Ραμόν Μπορνταγκαράι. Ο λόγος για τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει αγωνιστεί με Ρίβερ Πλέιτ, Σαν Λορέντζο και Αρχεντίνος Τζούνιορς στην πατρίδα του. Ο Αργεντινός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει την επίθεση του συλλόγου της Λιβαδειάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Fabián Ramon Bordagaray.

Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 30/6/2017.

Το who is who

Ο Φαμπιάν Ραμόν Μπορνταγκαράι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει γεννηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 1987 και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τις Σαν Λορέντζο, Ρίβερ Πλέιτ και Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ρέιντζερς ντε Τάλκα από τη Χιλή.

Δανεικός στα Ψαχνά ο Γουόρντεν

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και την παραχώρηση του Έρικ Γουόρντεν με τη μορφή δανεισμού στον Ηρακλή Ψαχνών για ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Επίσης, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Eric Warden στον Ηρακλή Ψαχνών, με τη μορφή δανεισμού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα