Επαγγελματίας ο Φραγκούλης στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Επαγγελματίας ο Φραγκούλης στον Πανθρακικό

bet365

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανθρακικό υπέγραψε ο 19χρονος αμυντικός, Τάσος Φραγκούλης, όπως ανακοίνωσαν οι ακρίτες.

Μια θέση στην πρώτη ομάδα του Πανθρακικού κέρδισε ο Τάσος Φραγκούλης. Ο 19χρονος αμυντικός συμμετείχε στις προπονήσεις των ακριτών από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έλαβε μέρος στα φιλικά παιχνίδια, που ήταν όλα νικηφόρα. Σήμερα οι ακρίτες ανακοίνωσαν πως ο παίκτης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Τάσο Φραγκούλη.

Το who is who

Ο Τάσος Φραγκούλης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1995 στην Καβάλα και ήρθε το καλοκαίρι του 2013 στην ομάδα Νέων του Πανθρακικού μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Νίκου Μπαχαρίδη.

Από τον Ιανουάριο του 2014 συμμετείχε ανελλιπώς στις προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας αγωνιζόμενος και στα φιλικά παιχνίδια που έλαβαν χώρα κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη»

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Φραγκούλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τεχνικό τιμ και διοίκηση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, κ. Άκη Μάντζιο, και όλους τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει από την πρώτη μέρα και τις πολύτιμες συμβουλές που μου δίνουν.

Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας που μου δίνει την ευκαιρία, ώστε να γίνω επαγγελματίας και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα