Διάβολος ο Ντι Μαρία!

Διάβολος ο Ντι Μαρία!

bet365

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ανχελ Ντι Μαρία, όπως ανακοινώθηκε από το site των Κόκκινων Διαβόλων. Ο Αργεντινός κόστισε 75 εκατ. ευρώ.

*Ο Ανχελ Ντι Μαρία ήταν υπέθυνός για το 20% των γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2013-14 στην Primera Division (4 γκολ, 17 ασίστ)

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απόλαυσα την παρουσία μου στην Ισπανία και ήταν πολλές οι ομάδες που με ήθελαν όμως μόνο για την Γιουνάιτεντ θα έφευγα από την Ρεάλ. Ο Λουίς Φαν Γκααλ είναι ένας φανταστικός προπονητής και αποδεδειγμένα επιτυχημένος. Είμαι εντυπωσιασμένος από το όραμα και την αποφασιστικότητα όλων να επαναφέρουν το κλαμπ στην κορυφή, όπου και ανήκει. Πραγματικά ανυπομονώ να αρχίσω» ήταν τα πρώτα λόγια του 26χρονου ως Κόκκινος Διάβολος.

Ο Φαν Γκααλ είπε: «Ο Ανχελ είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ένας παίκτης ομάδας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το μεγάλο ταλέντο του. Είναι απίστευτα γρήγορος και αποφασιστικός. Είναι εκπληκτική προσθήκη στην ομάδα».

Η μεταγραφή του Αργεντινού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 59.7 εκατ. λιρών είναι ρεκόρ στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφού η προηγούμενη πιο ακριβή ήταν αυτή του Φερνάντο Τόρες από την Λίβερπουλ στην Τσέλσι αντί 50 εκατ. λιρών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα