Ανακοινώθηκε ο Μανωλάς!

Ανακοινώθηκε ο Μανωλάς!

Ανακοινώθηκε ο Μανωλάς!

«Ρωμαίος» και επίσημα ο Μανωλάς, που ανακοινώθηκε με 13 εκατ. ευρώ (συν 2 εκατ. μπόνους). Τι ανέφερε ο Ολυμπιακός. Μανωλάς: «Μεγάλη η διαφορά του Ολυμπιακού από τις άλλες ομάδες».

«Η Ρόμα ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ολυμπιακό έναντι 13 εκατ. ευρώ. Επίσης υπάρχει μπόνους 2 εκατ. ευρώ για αριθμό συμμετοχών, αλλά και επίτευξη στόχων. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών μέχρι το 2019», αναφέρει η ανακοίνωση της Ρόμα. Ο Μανωλάς που πέρασε το μεσημέρι με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 1.3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Επίσης θα υπάρχουν και μπόνους που υπό προϋποθέσεις μπορούν να του αποφέρουν το ποσό του 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο 23χρονος αμυντικός είναι και με τη βούλα παίκτης των «Τζιαλορόσι», αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και θα τεθεί στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Οι Ιταλοί θα τον παρουσιάσουν επίσημα, το απόγευμα της Τετάρτης (στις 16:00).

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και οι πρώτες δηλώσεις Μανωλά

Από μέρους τους οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά, στην ιταλική Ρόμα». Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκε το ταλέντο μου, πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε απλόχερα όλα τα εφόδια για εξελιχθώ στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός ήταν και είναι για μένα μια μεγάλη οικογένεια και η διαφορά του σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες είναι πολύ μεγάλη. Θέλω επιπρόσθετα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που κράτησε το λόγο του, όπως το κάνει πάντα και σεβάστηκε την επιλογή μου να παίξω στην Ρόμα και αρνήθηκε προτάσεις που θα έφερναν περισσότερα χρήματα στον Ολυμπιακό!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όσο καιρό ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά και τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς εκείνους, δεν θα μπορούσα να πετύχω τόσα πολλά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, με έκανε μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά».

Η μεταγραφή του Μανωλά έγινε πρωτοσέλιδο στον ιταλικό Τύπο.

Kostas Manolas sbarca a Roma per le visite mediche [HD]