Πράνιτς in, Σίντελφελντ out

Νίκος Ρόλλας
Πράνιτς in, Σίντελφελντ out

bet365

Ο Ντάνιελ Πράνιτς διατήρησε την θέση του στην Εθνική Κροατίας, σε αντίθεση με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Μείον έναν εκπρόσωπο στην Εθνική Κροατίας, θα είναι ο Παναθηναϊκός στα παιχνίδια με την Κύπρο και την Μάλτα, στις 4 και στις 9 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα...

Ο 43χρονος τεχνικός, στην 25άδα που επέλεξε τόσο για το πρώτο παιχνίδι που είναι φιλικό, όσο και για το δεύτερο που γίνεται στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016, δεν συμπεριελάβε στα πλάνα του τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος το καλοκαίρι ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Αντιθέτως, ο Ντάνιελ Πράνιτς διατήρησε κανονικά την θέση του, κάτι που σημαίνει οτι μετά το ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο θα αναχωρήσει για την πατρίδα του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Τερματοφύλακες: Σούμπασιτς (Μονακό), Βάργκιτς (Ριέκα), Κάλινιτς (Χάιντουκ).

Αμυντικοί: Σρνα (Σαχτάρ), Κόρλουκα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Στρίνιτς (Ντνίπρο), Λοβρέν (Λίβερπουλ), Βίντα (Ντιναμό Κιέβου), Βρσαλιζκο (Σαουόλο), Ζέντβαϊ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μίλιτς (Ρόστοφ).

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Πράνιτς (Παναθηναϊκός), Κόβασιτς (Ίντερ), Χαλίλοβιτς (Μπαρτσελόνα), Μπρόζοβιτς (Μπρόζοβιτς), Πάσαλιτς (Έλτσε).

Επιθετικοί: Όλιτς (Βόλφσμπουργκ), Μάντζουκιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γέλαβιτς (Χαλ), Σαρμπινί (Ριέκα), Κράμαριτς (Ριέκα), Πγιάτσα (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Κοπ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

 

Τελευταία Νέα