Εκτός οι Τζαβέλλας, Βίτορ, μέσα ο Κλάους στον ΠΑΟΚ

Εκτός οι Τζαβέλλας, Βίτορ, μέσα ο Κλάους στον ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Εκτός οι Τζαβέλλας, Βίτορ, μέσα ο Κλάους στον ΠΑΟΚ

bet365

Χωρίς τους Τζαβέλλα και Βίτορ που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά με τον Αθανασιάδη που ξεπέρασε το πρόβλημά του, θα ταξιδέψει στο Κισινάου για το ματς με την Ζίμπρου ο ΠΑΟΚ.

Το ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν κάνει πίσω σε θέματα πειθαρχίας είναι γνωστό σε όλους και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά σήμερα. Ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για το ματς της Πέμπτης με την Ζίμπρου στο Κισινάου στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τους Γιώργο Τζαβέλλα και Μιγκέλ Βίτορ οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Δευτέρας. Μάλιστα παρότι ο αριστερός μπακ ζήτησε συγνώμη μπροστά στους συμπαίκτες του, έμεινε εκτός, ενώ ο Ισπανός υπέπεσε σε νέο παράπτωμα, με τον Αναστασιάδη να τον παραπέμπει στην διοίκηση για τα περαιτέρω.

Στον αντίποδα τα ευχάριστα ήρθαν από τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή, η οποία ανακοινώθηκε μετά την προπόνηση. Μια προπόνηση όπου το βάρος έπεσε στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και στην τακτική, με τον έμπειρο προπονητή να περιμένει πως η Ζίμπρου θα παίξει κλειστά και δούλεψε πολύ το παιχνίδι στο μικρό χώρο.

Στην συνέχεια όπως αναφέραμε ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Κισινάου και την οποία αποτελούν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Μαντούρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα