Απέκτησε Μπατιόν η Βέροια

Απέκτησε Μπατιόν η Βέροια

Φώτης Καρακούσης
Απέκτησε Μπατιόν η Βέροια

bet365

Παίκτης της Βέροιας είναι και τυπικά από σήμερα ο Ρομπέρτο Μιγκέλ Μπατιόν με την... βασίλισσα του βορρά να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Μια ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε η Βέροια που συνεχίζει τις κινήσεις της στην προσπάθεια που κάνει για να ενισχυθεί όσο γίνεται περισσότερο. Τελευταίο απόκτημα της... βασίλισσας του βορρά είναι ο γνωστός μας από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Άρη, Ρομπέρτο Μιγκέλ Μπατιόν.

Ο 32χρονος Αργεντίνος αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ουνιόν Σάντα Φε, μετά πήγε στην Αρχεντίνος Τζούριος και από εκεί αποκτήθηκε από τον Άρη. Στους «κίτρινους» έμεινε έναν χρόνο και είχε 20 συμμετοχές, πριν επιστρέψει στην πατρίδα του και την Μπάνφιλντ. Από το 2010 έως και φέτος ήταν στην Ιντεπεντιέντε και πλέον θα συνεχίσει στην Βέροια.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου ποδοσφαιριστή Roberto Miguel Battion».

«Πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και γίνομαι μέλος της Βέροιας. Έχω έρθει με πάρα πολλά όνειρα για την καινούργια σελίδα στην καριέρα μου και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι η σεζόν αυτή θα είναι αρκετά καλή για την ομάδα μας».

Ο Μπατιόν επέλεξε να αγωνίζεται με το No 6.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα