Ντιόγκο κι επίσημα στην Κέρκυρα

Gazzetta team
Ντιόγκο κι επίσημα στην Κέρκυρα

bet365

Τον δανεισμό του Ζορντάο Ντιόγκο από την πορτογαλική Σετούμπαλ για ένα χρόνο ανακοίνωσε η Κέρκυρα.

Κάτοικος Ελλάδας παραμένει ο 29χρονος μέσος από τη Λισσαβόνα. Μετά τη θητεία του στον Πανσερραϊκό τη διετία 2010-12 και τον Πανθρακικό την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Ντιόγκο θα φορέσει και τρίτη φανέλα ελληνικού συλλόγου, αφού συμφώνησε με την Κέρκυρα. Οι Φαίακες τα βρήκαν με τη Σετούμπαλ όπου κι ανήκει ο παίκτης για δανεισμό ενός έτους κι ο Πορτογάλος μπακ ανακοινώθηκε από τους νεοφώτιστους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει με ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Jordão Diogo, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε με δανεισμό ενός έτους από την πορτογαλική, Vitoria Setubal.

Το βιογραφικό του

Γνώριμος στο ελληνικό κοινό απ’ τη θητεία του σε Πανσερραϊκό (2010-’12, 41/1), Παναχαϊκή (2012-’13, 9/0) και Πανθρακικό (2013-’14, 33/0), ο Jordão da Encarnação Tackey Diogo, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 12/11/1985 στη Λισαβόνα και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ξεκινώντας από τις υποδομές της ιστορικής, Μπενφίκα και συνεχίζοντας στους «μικρούς» των Ολιβάις Σουλ, Κάσα Πία και Αλβέρκα, το 2004 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα της τελευταίας, δίχως, όμως, να πάρει συμμετοχή. Τη σεζόν (2004-’05) την ολοκλήρωσε, ως δανεικός στην Καρεγάδο, της Δ’ κατηγορίας, για να ακολουθήσει η τριετής του έξοδος, στη Βρετανία, για λογαριασμό των ερασιτεχνικών Τσέλμσφορντ, Λιούες και Αβέλεϊ. H πρώτη «πραγματική» επαγγελματική του δράση, κατεγράφη το 2008, στην ισλανδική Ρέικιαβικ, με την οποία και κατέκτησε το Πρωτάθλημα του 2011, ενώ μέχρι το 2011-’12, όταν και παραχωρήθηκε με δανεισμό στον Πανσερραϊκό, μέτρησε με τη φανέλα των Ισλανδών 46 αγώνες κι 1 γκολ. Τον περασμένο Ιούνιο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την πορτογαλική, Βιτόρια Σετούμπαλ, απ’ την οποία και παραχωρήθηκε με δανεισμό στην Κέρκυρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα