Στον Παναιτωλικό και με την... βούλα ο Βιγιαφάνες!

Στον Παναιτωλικό και με την... βούλα ο Βιγιαφάνες!

Στον Παναιτωλικό και με την... βούλα ο Βιγιαφάνες!

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και τυπικά από σήμερα ο Λούκας Βιγιαφάνες, με τα... καναρίνια να ανακοινώνουν αυτή την σπουδαία μεταγραφή.

Μόλις έγινε γνωστή η συμφωνία του Παναιτωλικού με τον 23χρονο Αργεντίνο Λούκας Βιγιαφάνες, δεν ήταν λίγοι αυτοί που μιλάγανε για μια εξαιρετική κίνηση από τους Αγρινιώτες, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και μάλιστα στην καλύτερη ηλικία, με όρεξη για μπάλα, την οποία είναι δεδομένο πως γνωρίζει πολύ καλά.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με συμμετοχές στην U20 και U22 της Αργεντινής συμμετείχε στο πρόγραμμα των προπονήσεων και σήμερα Τρίτη ανακοινώθηκε από τα... καναρίνια για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Μάκη Χάβο να στηρίζει πολλά επάνω του για την ερχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού έχει ως εξής: «Στον Παναιτωλικό θ’ αγωνίζεται για τα δύο επόμενα χρόνια ο Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία ένταξής του στην ομάδα μας».

«Με έχουν εντυπωσιάσει οι άνθρωποι της ομάδας»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που συμμετέχει ήδη στην προετοιμασία του Παναιτωλικού, δήλωσε μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας που έχω γνωρίσει έως τώρα, με έχουν εντυπωσιάσει. Είμαι και εγώ από μια μικρή πόλη στην Αργεντινή που μοιάζει με το Αγρίνιο και αυτό μ’ αρέσει. Θέλω να μπω αμέσως στη νοοτροπία της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου και να βοηθήσω τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του».

Perfil Lucas Villafañe