Στον Εργοτέλη ο Σαϊνατί

Φώτης Καρακούσης
Στον Εργοτέλη ο Σαϊνατί

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση του Εργοτέλη συνεχίζεται με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού Γιορίς Σαϊνατί.

Μια ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Εργοτέλης στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να ενισχυθεί όσο γίνεται περισσότερο για το νέο πρωτάθλημα. Το νέο απόκτημα των Κρητικών είναι ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός Γιορίς Σαϊνατί, με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου Joris Sainati, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην Istres».

«Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας»

Ο 26χρονος (25/09/1988) αμυντικός έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα για να έχουμε όλοι μια καλή σεζόν. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα