Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ, ΠΑΟΚ - Ζίμπρου, Αστέρας - Μακάμπι στο Europa League

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ, ΠΑΟΚ - Ζίμπρου, Αστέρας - Μακάμπι στο Europa League

bet365

Κλήρωση... στα μέτρα των ελληνικών ομάδων για τα πλέι οφ του Europa League! Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ, ΠΑΟΚ - Ζίμπρου και Αστέρας Τρίπολης - Μακάμπι. Διαβάστε όλα τα προφίλ των αντιπάλων!

Οι ελληνικές ομάδες που θα δώσουν τη μάχη για να μπουν στους ομίλους του Europa League απέφυγαν τους θεωρητικά δύσκολους αντιπάλους! Πρώτος βγήκε από την κληρωτίδα ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα αντιμετώπιζε μία εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζυρίχη, Νασιονάλ Μαδέιρα, Τότεναμ, Ντνιέπρ. Τελικά, κληρώθηκε με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι τα προηγούμενοι εντός έδρας ματς τους για την Ευρώπη τα έδιναν στην Κύπρο λόγω της κατάστασης με την Παλαιστίνη. Με την εικόνα που έδειξαν απέναντι στη Μάιντς οι Αρκάδες, μπορούν τη διάκρισης!

Δεύτερος βγήκε ο ΠΑΟΚ, που είχε μπροστά του μία εκ των Καραμπάκ, Πετρολούλ Πλοϊέστι, Ζίμπρου Κισινάου, Ελσίνκι, Ροστόφ. Τελικά, κληρώθηκε με την Ζίμπρου Κισινάου της Μολδαβίας. Αντίπαλος που δεν προκαλεί φόβο, αν και για να φτάσει μέχρι εδώ έχει περάσει τρεις ομάδες. Στο δεύτερο γύρο, μάλιστα, έκανε το «μπαμ» με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο Παναθηναϊκός, τέλος, που θα έβρισκε στο δρόμο του μία εκ των Μίντιλαντ, Ριέκα, Γκρασχόπερς, Ζόρια Λουχανσκ, Κράσνονταρ, Στιάρναν απέφυγε τους Ρώσους και τους Ουκρανούς και θα παίξει με τη Μίντιλαντ της Δανίας, η οποία μπήκε απευθείας στα πλέι οφ και είναι πιο έτοιμη, καθώς το πρωτάθλημά της έχει ξεκινήσει, αλλά με προσοχή και συγκέντρωση ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Eίναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Δανίας παίζει πλέι οφ. Ο στόχος λοιπόν των τριών ομάδων μας στους ομίλους είναι εφικτός!

Ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι τους σε Λεωφόρο και Τρίπολη αντίστοιχα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Κισινάου.

Οι πρώτες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 21 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις 28 του ίδιου μήνα.

Για της κυπριακές ομάδες, από την άλλη, τα πράγματα αναμένονται αρκετά δύσκολα. Η ΑΕ Λεμεσού θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ, η Ομόνοια την Ντιναμό Μόσχας και ο Απόλλων Λεμεσού την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Δείτε ΕΔΩ το προφίλ της Μίντιλαντ

Δείτε ΕΔΩ το προφίλ της Ζίμπρου

Δείτε ΕΔΩ το προφίλ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα ζευγάρια

Σαράγεβο – Γκλάντμπαχ
Αστάνα – Βιγιαρεάλ
Τσβόλε – Σπάρτα Πράγας
Αστέρας Τρίπολης – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ντνίπρο – Χάιντουκ Σπλιτ
Καραμπάκ – Τβέντε
Ελσίνκι – Ραπίντ Βιέννης
Ζίμπρου – ΠΑΟΚ

Ομόνοια – Ντιναμό Μόσχας
Λιόν – Άστρα
Νέφτσι – Παρτιζάν
Έλφσμποργκ – Ρίο Άβε

Καραμπούκ – Σεντ Ετιέν
Παναθηναϊκός – Μίντιλαντ
Γκρασχόπερς – Μπριζ
Ριέκα – Σέριφ

Απόλλων Λεμεσού – Λοκομοτίβ Μόσχας
Γιουνγκ Μπόις – Ντέπρετσεν
Σπάρτακ Τρνάβα – Ζυρίχη
ΑΕ Λεμεσού – Τότεναμ

Ντιναμό Μινσκ – Νασιονάλ Μαδέιρα
Πετρολούλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Τραμπζονσπορ – Ροστόφ
Σπλιτ – Τορίνο

Ακτόμπε – Λέγκια Βαρσοβίας
Λόκερεν – Χαλ
Ρουχ - Μέταλιστ
Αϊντχόφεν – Σαχτιόρ

Στιάρναν – Ίντερ
Φέγενορντ – Ζόρια
Σοσιεδάδ - Κρασνονταρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα