Ανακοινώθηκαν οι Μπογκντάνοφ, Ντα Σίλβα από Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Ανακοινώθηκαν οι Μπογκντάνοφ, Ντα Σίλβα από Εργοτέλη

bet365

Την απόκτηση των Αντρέι Μπογκντάνοφ και Άλαν Ντα Σίλβα Σόουζα για ένα χρόνο ανακοίνωσε σήμερα ο Εργοτέλης.

Στις επόμενες δύο μεταγραφές του προχώρησε σήμερα ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» του Ηρακλείου ανακοίνωσαν την απόκτηση των Αντρέι Μπογκντάνοφ και Άλαν Ντα Σίλβα Σόουζα για ένα χρόνο, ενώ είναι γνωστό πως υπάρχει και συμφωνία με τον 31χρονο στόπερ Ερίκ Ματούκου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή Ουκρανού Andrii Bogdanov για τον επόμενο χρόνο.

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο Alan Da Silva Souza μέχρι τις 30/06/2015.

Το who is who του Μπογκντάνοφ

Ο Αντρέι Μπογντάνοφ γεννήθηκε 21 Ιανουαρίου 1990 στο Κίεβο, έχει ύψος 1,84μ. και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αλλά μπορεί να παίξει και ως στόπερ. Αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Ντιναμό Κιέβου, τη φανέλα της οποίας φόρεσε όντας στην πρώτη ομάδα για πρώτη φορά το 2012. Ακόμη, έπαιξε με την Άρσεναλ Κιέβου, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή για τη Μέταλιστ.

«Νέα σελίδα στην καριέρα μου»

Λόγο για μια νέα σελίδα στην καριέρα του έκανε ο Ουκρανός. «Σήμερα είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Θέλω πολύ να ξεκινήσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα, τον Εργοτέλη. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι θα δώσω το 100% για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους μας. Όλοι μαζί ως σύνολο θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα ψηλά», ήταν τα λόγια του.

Το who is who του Ντα Σίλβα

Ο Άλαν Ντα Σίλβα Σόουζα γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1987 στο Παρανά της Βραζιλίας και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Έχει ύψος 1,74μ. και ξεκίνησε την καριέρα του από από τη Ματσουμπάρα, ομάδα της πατρίδας του. Το 2006 πήρε μεταγραφή για τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ και... ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Ουκρανία.

Ακολούθησε η Άρσεναλ Κιέβου, ενώ τη σεζόν 2010-2011 πήγε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας, όπου μέτρησε 14 συμμετοχές και 6 γκολ. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στην Ουκρανία για λογαριασμό της Μπουκόβινα Τσερνίβτσι.

«Νέα πρόκληση»

Ο Βραζιλιάνος, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε πως είναι μια νέα πρόκληση γι' αυτόν ο σύλλογος της Κρήτης. «Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Χαίρομαι που ανήκω στον Εργοτέλη και είμαι σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογή.

Θέλω με την απόδοση μου να κάνω τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ομάδας ευτυχισμένους. Ξεκινάει η δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε στις δηλώσεις του ως παίκτης της ομάδας του Ηρακλείου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα