Επίσημα οι τιμωρίες για Σάντος και Σουάρες

Γιώργος Φραδελάκης
Επίσημα οι τιμωρίες για Σάντος και Σουάρες

bet365

Η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας την ποινή οχτώ αγωνιστικών στον Φερνάντο Σάντος, όπως κι αυτές στους Λουίς Σουάρες, Σονγκ, Ρέμπιτς, Μαρκίσιο και Βαλένσια.

Τις «καμπάνες» τόσο στον Πορτογάλο τεχνικό, όσο και στον Ουρουγουανό άσο επισημοποίησε η Παγκόσμοια Ομοσπονδία, με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα. Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA ενέκρινε την ποινή των οχτώ αγωνιστικών στον Σάντος για τη λεκτική διαμάχη του με τον διαιτητή του αγώνα Ελλάδα-Κόστα Ρίκα, αναφέροντας στην ανακοίνωσή πως:

«Ο Φερνάντο Μανουέλ Φερνάντες ντα Κόστα Σάιντος τιμωρήθηκε με οκτώ (8) αγωνιστικές σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 1 και 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA, μετά την παράβαση του άρθρου 49 παρ 1α για αντιαθλητική συμπεριφορά σε επίσημο παιχνίδι».

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε και η τιμωρία στον Σουάρες για το δάγκωμα στον Κιελίνι, με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να έχει υπόλοιπο οχτώ αγωνιστικών (ήταν εννιά η αρχική ποινή), τη στιγμή όμως που αναμένεται την ερχόμενη Παρασκευή (8/8) και η απόφαση του CAS στην προσφυγή που είχε καταθέσει για τη μείωσή της.

Παράλληλα επιβεβαιώθηκαν οι ποινές στους Σονγκ (2 αγωνιστικές ακόμα), Ρέμπιτς (μία αγωνιστική), Μαρκίσιο (μία αγωνιστική) και Βαλένσια (μία αγωνιστική).

 

Τελευταία Νέα