Στην Λεβερκούζεν ο Παπαδόπουλος (vid)

Gazzetta team
Στην Λεβερκούζεν ο Παπαδόπουλος (vid)

bet365

Στην Λεβερκούζεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας αμυντικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα θα παρουσιαστεί κι επίσημα από τις «ασπιρίνες».

Παίκτης της Λεβερκούζεν για την επόμενη σεζόν είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι «ασπιρίνες». Ο 22χρονος αμυντικός πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα (04/08) αναμένεται και η επίσημη παρουσίαση. Ο Έλληνας αμυντικός θα παραχωρήθηκεμε την μορφή δανεισμού από την Σάλκε για την επόμενη σεζόν και στόχος του είναι να πάρει παιχνίδια στα ποδια του και να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τους σοβαρούς του τραυματισμούς. Στη συμφωνία δεν προβλέπεται οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφλη. Η Μπάγερ είναι όπως και η Σάλκε με μεγάλες φιλοδοξίες. Δυστυχώς, ήμουν τραυματίας στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν. Τώρα, όμως, είμαι απόλυτα έτοιμος και με μεγάλο κίνητρο να πετύχω τους δικούς μου στόχους και της Λεβερκούζεν», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Παπαδόπουλου, που θα τεθεί άμεσα στην υπηρεσία του Σμιντ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα