Ανακοίνωσε Χασελμπάινκ η Βέροια

Ανακοίνωσε Χασελμπάινκ η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Χασελμπάινκ η Βέροια

bet365

Την απόκτηση του 23χρονου Ολλανδού εξτρέμ, Νάιτζελ Χασελμπάινκ, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Αϊντχόφεν, ανακοίνωσε σήμερα η Βέροια.

Στην επόμενη μεταγραφή της προχώρησε σήμερα η Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάιτζελ Χασελμπάινκ. Ο 23χρονος Ολλανδός προέρχεται από τις ακαδημίες της Αϊντχόφεν και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί «φτερό» της επίθεσης όσο και στην κορυφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή Nigel Hasselbaink. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ''Βασίλισσας" και να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της».

*O Nigel Hasselbaink θα αγωνίζεται με το Νo 10.

Το who is who

Ο Νάιτζελ Χασελμπάινκ γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 1990 στο Άμστερνταμ και αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Αϊντχόφεν. Έχει ύψος 1,68μ. και αγωνίζεται τόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης όσο και στην κορυφή.

Στην PSV δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι την πρώτη ομάδα και... ξόδεψε την έως τώρα καριέρα του στη Σκωτία. Το 2010 πήγε στη Χάμιλτον Ακαντέμικαλ (27 συμμ., 3 γκολ), ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά πήγε στη Σεντ Μίρεν (32 συμμ., 6 γκολ). Ακολούθησε η Σεντ Τζόνσον το 2012 (66 συμμ., 12 γκολ), απ' όπου έμεινε ελεύθερος φέτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα