Ομπόντο και με τη... βούλα στη Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ομπόντο και με τη... βούλα στη Ξάνθη

bet365

Παίκτης της Ξάνθης είναι και με τη... βούλα ο Κρίστιαν Ομπόντο, καθώς οι ακρίτες ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Όπως γράψαμε από το πρωί, η Ξάνθη συμφώνησε σε όλα με τον Κρίστιαν Ομπόντο και απέμενε η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του. Αυτή ήρθε πριν από λίγη ώρα και ο 30χρονος μέσος και άλλοτε άσος των Φιορεντίνα, Ουντινέζε αποτελεί παίκτης των ακριτών και με τη... βούλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Christian Udubuesi Obodo.

Το who is who

Ο Κρίστιαν Ουντουμπουέσι Ομπόντο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1984 στο Λάγκος της Νιγηρίας, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ μπορεί να παίξει και ως αμυντικός χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα του και την Πλατεάου και το 2001 μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Περούτζια (62 συμμ., 1 γκολ).

Το 2004 πήγε στη Φιορεντίνα (33 συμμ., 2 γκολ) και μετά από ένα χρόνο τον απέκτησε η Ουντινέζε (78 συμμ., 6 γκολ). Στο Ούντινε έμεινε μέχρι το 2010 και ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Τορίνο (16 συμμ., 1 γκολ) και Λέτσε (23 συμμ.) πριν πάει στη Λευκορωσία και στην Ντιναμό Μινσκ (1 συμμ.) το 2012.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η πορτογαλική Ολανένσε (13 συμμ.), ενώ από το 2004 είναι και διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας (21 συμμ., 4 γκολ).

Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Από εκεί και πέρα, η Σκόντα υποδέχεται στα Πηγάδια την ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (2/8 18:45) σε φιλικό παιχνίδι, με την ομάδα της Θράκης να ανακοινώνει ότι το εισιτήριο θα κοστίζει 7 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Σάββατο στις 18:45 στο "SKODA ΞΑΝΘΗ Arena" η SKODA ΞΑΝΘΗ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη δεύτερη φιλική της αναμέτρηση.

Η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλάθλους είναι 7 € ενώ υπενθυμίζεται πως η κάρτα διαρκείας δεν ισχύει για τα παιχνίδια προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα