Έρχεται Ελλάδα για να υπογράψει ο Μποτία!

Θοδωρής Βασίλης
Έρχεται Ελλάδα για να υπογράψει ο Μποτία!

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Μποτία. Η Σεβίλλη ανακοίνωσε ότι αναχώρησε για Αθήνα, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην Ελλάδα ο παίκτης!

Τελειώνει το θέμα απόκτησης του Μποτία από τον Ολυμπιακό. Η Σεβίλλη ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον δρόμο για την Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρολευκους. Ο Μποτία βρισκόταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού αρκετό διάστημα και όλα δείχνουν ότι προορίζεται για αντικαταστάτης του Κώστα Μανωλά ο οποίος είναι στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων,

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σεβίλλης: «Ο στόπερ της Σεβίλλης, Μποτία, αποχώρησε από την αποστολή της ομάδας στη Γερμανία για να πάει στην Αθήνα. Ο αμυντικός από τη Μούρθια θα περάσει σύντομα από ιατρικές εξετάσεις στον Ολυμπιακό, ώστε να υπογράψει και να ενταχθεί στο ρόστερ της ελληνικής ομάδας». Ο Μποτία πρόκειται να φτάσει στην Ελλάδα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα