Μαζουακού και με τη βούλα

Μαζουακού και με τη βούλα

Μαζουακού και με τη βούλα

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος μπαίνει στο αγωνιστικό πλάνο του Μίτσελ. «Θέλω να δώσω μεγάλες χαρές» τόνισε ο Γάλλος αριστερός μπακ.

Τα τυπικά είχαν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αρτούρ Μαζουακού και σήμερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από τους Πειραιώτες. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αρτούρ Μαζουακού» τονίζεται. Ο Γάλλος αριστερός μπακ στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού τόνισε: «Είμαι πάνω απ’ όλα πολύ, πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, με πολλές φιλοδοξίες. Είμαι πολύ νέος, έχω πολλά να μάθω και τώρα θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω και να εξελιχθώ όσο περισσότερο μπορώ, κοντά στους άλλους σπουδαίους παίκτες που αγωνίζονται εδώ».

Ο Μαζουακού μίλησε και για το τουρνουά στις ΗΠΕ, υποστηρίζοντας: «Πρώτα απ’ όλα, νιώθω πολύ περήφανος γιατί δεν υπάρχουν πολλοί 20χρονοι παίκτες που έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος κι ανυπομονώ να ξεκινήσει. Ελπίζω να κερδίσουμε και να κάνουμε καλά παιχνίδια». Το νέο απόκτημα των Πειραιωτών έστειλε και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και θέλω να τους δώσω μεγάλες χαρές και να τους κάνω ευτυχισμένους».