ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Τελειωμένο του Μπούι στον Παναθηναϊκό»

«Τελειωμένο του Μπούι στον Παναθηναϊκό»

«Τελειωμένο του Μπούι στον Παναθηναϊκό»

Πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν οτι ο 21χρονος μέσος έχει ουσιαστικά συμφωνήσει για τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό. Επιφυλακτικοί οι «πράσινοι».

Στο πρόσωπο του Ουασί Μπούι θα βρει ο Παναθηναϊκός, όπως όλα δείχνουν, τον αντικαταστάτη του Μεχτί Αμπέντ στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το όνομα του 21χρονου Ολλανδού είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη, ωστόσο η υπόθεση του βρίσκεται σε αρκετά προχωρημενο επίπεδι. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, στην πατρίδα του νεαρού άσου της Γιουβέντους αναφέρουν πως έχει ήδη υπογραφεί ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό, καθώς ο μικρός έχει δώσει το ΟΚ.

Κάτι που φαίνεται να είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως οι «πράσινοι» θα πρέπει μέχρι τις 24 Ιουλίου να έχουν στείλει στην UEFA την λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης.

Από την ΠΑΕ πάντως, όπως συνηθίζουν άλλωστε μέχρι να τελειώσει και τυπικά κάποια μεταγραφή, κρατούν χαμηλούς τόνους. Επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται σε επαφή με τον ίδιο και την Γιουβέντους, όμως δεν μιλούν ακόμη για συμφωνία...