Η Σταντάρ... απογοητεύει!

Η Σταντάρ... απογοητεύει!

Η Σταντάρ... απογοητεύει!

bet365

Απουσίες, μεταγραφικές... υποσχέσεις και προπονητής χωρίς κίνητρα! Ο ρεπόρτερ της Σταντάρ Λιέγης, Ζερόμ Βιντοτό γράφει για την εικόνα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού μετά και το φιλικό με τη Σεντ Ετιέν.

Ενα δεκαήμερο πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό και η Σταντάρ Λιέγης απογοήτευσε με την εικόνα της στο τελευταίο φιλικό. Τυχερή ισοπαλία 1-1 με τη Σεντ Ετιέν και ο ειδικός συνεργάτης του gazzetta.gr, Ζερόμ Βιντοτό ακτινογραφεί την εικόνα της αντιπάλου των «πρασίνων».

«Αυτή τη στιγμή ο Γκάι Λουσόν μόνο... μπερδεμένος είναι με την εικόνα της ομάδας και το πως θα την παρατάξει στο πρώτο επίσημο ματς. Η ομάδα έχει πέντε παίκτες τραυματίες, εκτός Τρεμπέλ, Ντε Σαρτ, Ονο, Καρσελά, Μποκού, ενώ για λόγους προφύλαξης έμειναν εκτός πλάνων για το φιλικό και οι Αρσλαναγκιτς, Σιμαν. Σε αυτά να προσθέσουμε και τις πέντε μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα. Ετσι, φτάνουμε τις 12 απουσίες! »

«Παρουσιαστήκαμε τόσους πολύτιμους παίκτες. Δεν το έχω βιώσει αυτό ξανά ως προπονητής. Προσπαθώ να κρατήσω την ομάδα σε ισορροπία και αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να μιλάμε για στόχους. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη ούτε για το πρωτάθλημα, αλλά ούτε και για το ματς με τον Παναθηναϊκό» τόνισε ο κόουτς της Σταντάρ και στα λόγια του φαίνεται η έντονη απογοήτευσή του...

Τα θετικά της Σταντάρ

Ο γκολκίπερ Καβασίμα επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο και έδειξε πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Θα είναι από τα μεγάλα «όπλα» της ομάδας αυτή τη σεζόν

Το νέο απόκτημα, ο κεντρικός αμυντικός, Χόρχε Τεϊσέιρα έδειξε καλά δείγματα και μπορεί να καλύψει το κενό του Κανού...

Το δεξί μπακ, ο Μάρτιν Μίλετς έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι ο Οπάρε, αλλά με σκληρή δουλειά μπορεί να προσαρμοσθεί στη νέα του ομάδα.

Ο Εζεκίελ είναι έτοιμος για αποχώρηση, ωστόσο για όσο μείνει θα βοηθήσει πολύ. Είναι εντυπωσιακός, ελπίζουμε όλοι να παίξει με Σαρλερουά και με... Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον το πρώτο ματς στο Βέλγιο.

Τα αρνητικά...

Σίγουρα η εικόνα ήταν απογοητευτική, αλλά αυτό που ανησυχεί την τεχνική ηγεσία είναι οι πολλές απουσίες. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι έτοιμοι για τα μεγάλα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Δεν έχει καταφέρει ακόμα ο τεχνικός να βρει τα πρόσωπα για το 4-4-2. Κόντρα στη Σεντ Ετιέν άρχισαν παίκτες που παίζουν σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που τους έχουμε συνηθίσει. Είδαμε τον Σταμ στα αριστερά, τον Βαν Ντάμε στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και τον Λουμάντζα... εξτρέμ. Μπερδεύτηκαν και οι παίκτες...

Στον πάγκο υπάρχουν μόνο νεαροί παίκτες. Υπάρχει ταλέντο, όχι όμως εμπειρία και ποιότητα.

Διακρίναμε πως ο κόουτς, Γκάι Λουσόν έχει λιγότερα κίνητρα σε σχέση με την περσινή σεζόν

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα