Παναιγιάλειος-Παναθηναϊκός 0-1 (vid)

Νίκος Ρόλλας
Παναιγιάλειος-Παναθηναϊκός 0-1 (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός είχε προβλήματα στη δημιουργία, με τους Πράνιτς και... Αμπέντ απόντες, αλλά νίκησε 1-0 τον Παναιγιάλειο με κεφαλιά του Μάρκους Μπεργκ, στο πρώτο φιλικό του επί ελληνικού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε 1-0 τον Παναιγιάλειο, με γκολ του Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο οι «πράσινοι» παρουσίασαν σημαντικά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απειλήσουν όσο θα περίμενε κανείς...

Με ρόμβο και πρόβληματα στην δημιουργία

Ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-4-2 και σχηματισμό ρόμβου στον άξονα, με τον Μέντες αμυντικό χαφ, τον Χουχούμη αριστερά, τον Ζέκα δεξιά και τον Ατζαγκούν πίσω από τους Μπεργκ και Πέτριτς που βρίσκονταν στην κορυφή της επίθεσης... Παρά το γεγονός όμως, οτι αυτό είναι ένα σύστημα που γνωρίζουν καλά, από πέρυσι, οι «πράσινοι», αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην μεταβίβαση της μπάλας και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Ατζαγκούν μπορεί να έτρεχε και να έπαιρνε πρωτοβουλίες, ωστόσο οι πάσες του ήταν λανθασμένες, ενώ και ο Ζέκα ήταν κλεισμένος... Έτσι το παιχνίδι όλο γινόταν από αριστερή πλευρά, με τους Χουχούμη και Νάνο, αλλά και τον Πέτριτς που τραβιόταν αρκετές φορές σε αυτή την πλευρά. Μάλιστα σε μία από αυτές, στο 9ο λεπτό, η σέντρα του βρήκε τον Μπεργκ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Το μονοδιάστατο όμως παιχνίδι των «πράσινων» ανάγκασε τον Γιάννη Αναστασίου, στα μέσα του πρώτου μέρους, να ζητήσει από τους Τριανταφυλλόπουλο και Ζέκα να πάρουν περισσότερες προσπάθειες. Ωστόσο καμία από αυτές δεν βοήθησε στην δημιουργία κάποιες ευκαιρίες, παρά το γεγονός οτι ο Μπεργκ αρκετές φορές τραβιόταν και αυτός στην άκρη για να βοηθήσει...

Κεφάτος ο Ντίνας, ανέβηκε ο Ατζαγκούν

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Ντίνα στο παιχνίδι βοήθησε στο να παρουσιάσει μία μικρή βελτίωση, στο δημιουργικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι υπήρξε καμία... τρελή μεταμόρφωση των «πράσινων». Απλά ο 24χρονος μέσος ήταν κινητικός, έπαιρνε πρωτοβουλίες και προσπαθούσε να «φτιάξει» παιχνίδι, έχοντας και την βοήθεια του Καρέλη, αλλά και του Ατζαγκούν που ανέβασε την απόδοσή του...

Με εξαίρεση όμως τα σουτ των Σπυρόπουλου (48'), Καρέλη (70'), Ρισβάνη (82') και την προσπάθεια τουν Ατζαγκούν στο 78', οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου παρά τις αλλαγές (έκανε ντεμπούτο ο Στιλ) δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί, δείχνοντας οτι η απουσία του Πράνιτς και η μη επιστροφή του Αμπεντ, έχουν αφήσει ένα σημαντικό κενό σε αυτό το τομέα.

Ένα κενό που ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να βρει τρόπο να το καλύψει μέχρι τα παιχνίδια της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης...

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (63' Στιλ), Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο (46' Λαγός), Κουτρουμπής (46' Σπυρόπουλος), Ζέκα (63' Κλωναρίδης), Μπεργκ (46΄Καρέλης), Μέντες (63΄ Ρισβάνης), Ατζαγκούν, Χουχούμης (63' Μπούρμπος), Σίλντενφελντ (46' Ντίνας), Πέτριτς (63΄Δώνης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα